Persoonsbeveiliging

De kerntaak van Persoonsbeveiliger is het beschermen van artiesten en VIP’s tegen gevaarlijke situaties of ongewenste toenadering door derden. Artiesten, politici en particulieren (VIP’s) laten zich steeds vaker bijstaan door een persoonsbeveiliger. De persoonsbeveiliger kan ook worden ingezet als chauffeur, voorverkenner of begeleider.

De persoonsbeveiliger verzorgt onopvallend de complete persoonlijke beveiliging en begeleiding voor artiesten en VIP’s (eventueel inclusief transfer). Hiervoor kan de persoonsbeveiliger of begeleider bij verschillende gelegenheden op verschillende locaties worden ingeschakeld zoals bij evenementen, concerten, congressen, tentoonstellingen, beurzen etc.

Onze persoonsbeveiligers zijn zorgvuldig geselecteerd en gespecialiseerd in het beveiligen van Artiesten en VIP’s. Wij kunnen eenmalig of voor langere periode beveiligen of begeleiden. Dit kan zowel in burgerkleding als in kostuum.

De invulling van persoonsbeveiliging gebeurd altijd in nauw overleg met de betrokkenen of het management. Wij stellen een risicoprofiel vast en aan de hand hiervan wordt de beveiligingsgraat bepaald. De persoonsbeveiliging gaat vaak gecombineerd met onze transfers met DEKRA gecertificeerde executive chauffeurs CCV D1 in één van onze eigen voertuigen of in het voertuig van de klant/opdrachtgever.