De evenementenbeveiligers van Forty4 zijn professioneel, betrouwbaar en gastvrij.
Wij zorgen voor een ordelijk verloop van uw evenement.

Voorafgaand aan het evenement stellen wij samen met de organisator het veiligheidsplan op.
Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt welke risico’s het evenement met zich mee brengt en welke maatregelen daarop worden getroffen. In het geval van een incident is de organisatie hiermee systematisch voorbereid op de bestrijding van het incident zodat de impact en het leed kunnen worden beperkt. De organisator stelt hiermee ten doel de veiligheid van de bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Op de grotere evenementen maken wij voor communicatie en administratie gebruik van een centrale post veiligheid (CPV). Vanuit deze CPV worden alle beveiligers, verkeersregelaars, brandwachten en de medische dienst aangestuurd. De CPV heeft ook contact met de organisatie en is overal in Nederland inzetbaar. De CPV beschikt over meerdere portofoonnetwerken en CCTV (een gesloten camerasysteem). De camerabeelden worden in de CPV live uitgekeken waardoor de beveiliging nog sneller kan anticiperen.

Wij kunnen u ook voorzien in het leveren van verkeersregelaars, brandwachten en specialistische EHBO. Meer informatie over deze diensten kunt u vinden bij de divisie SAFETY op deze website.

Onze beveiligers kunnen niet alleen zorgen voor de beveiliging van evenementen, maar ook voor de beveiliging of begeleiding van artiesten en VIP’s. Zie meer bij Artiesten en VIP services

Forty4 is bij Justitie bekend onder nummer ND3262
Forty4 is aangesloten bij VBEnl
Forty4 voldoet aan het keurmerk evenementen beveiliging