Forty4 bied professionele medische hulpverlening aan bij publieks-, bedrijfs- en sportevenementen. Dit kan bestaan uit reguliere EHBO ook wel BLS genoemd. Op Dance festivals, (zeer)grote publieksevenementen, stuntshows of auto-/motorsportevenementen kan het nodig zijn om specialistische medische hulpverlening in te zetten op ILS of ALS niveau. Onderstaand informeren wij u naar de mogelijkheden en de verschillen.

Reguliere EHBO

Bij ieder evenement behoren EHBO medewerkers aanwezig te zijn voor het geval er iets gebeurd. De EHBO medewerkers van Forty4 zijn duidelijk herkenbaar voor uw gasten en organisatie. Reguliere EHBO ook wel BLS genoemd is voor veel evenementen voldoende. BLS staat voor Basic Life Support. Wij beschikken over een grote groep enthousiaste goed opgeleide EHBO (BLS) medewerkers.

Specialistische EHBO

Bij Dance evenementen heeft het de voorkeur om specialistische EHBO in te zetten op ILS niveau. ILS staat voor Intermediate Life Support. Deze medewerkers bezitten kennis van alcoholvergiftiging, de hedendaagse drugs en kunnen de specifieke symptomen en bijwerkingen van drugsgebruik herkennen.

Uitgebreide Medische Hulpverlening

Onze professionals kunnen u ondersteuning bieden op ALS Niveau bij grote publieksevenementen, tijdens tv/film opnamen, of auto-/motorsportevenementen. ALS staat voor Advanced Life Support. Bij hel leveren van ALS gaat het om gecombineerde hulpverlening. Bevoegde en bekwame professionals met de beschikking over ALS-instrumentarium. Deze hulpverlening bestaat uit een AMBU-team (ambulance bemanning zonder vervoerstaak). Indien gewenst kunnen wij een ambulance stand-by zetten. Ook is het mogelijk om een AMBU-bike team in te zetten. De hulpverlening word geleverd op basis van het Landelijk Protocol Ambulancezorg.