Consultancy & Advies:

Forty4 kan uw volledige veiligheidsmanagement regelen. Wij ontzorgen bedrijven en organisaties op het gebied van beveiliging, veiligheid en hospitality. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf, organisatie of evenement.

Events:

Onze veiligheidscoördinatoren zullen in samenwerking met u de totale veiligheid regelen voor uw evenement, en zo de ideale veiligheidsoplossing creëren, waarbij uw belang voorop staat.
Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor beveiliging, veiligheid en hospitality tijdens uw evenement. Wij adviseren u aan de hand van de geldende regelgeving en kunnen voor u het aanspreekpunt zijn op het gebied van veiligheid richting derden. Denk hierbij aan gemeente, politie, brandweer etc

Voor het aanvragen van een evenementenvergunning bieden wij de volgende ondersteuning:

  • Adviseren tijdens het opstellen van plattegronden en inrichtingstekeningen

  • Het opstellen van een veiligheidsplan
  • Het opstellen van een beveiligingsplan
  • Het opstellen van een verkeersplan
  • Het opstellen van een medisch plan

Ook is het mogelijk dat wij de gehele vergunningsaanvraag voor u begeleiden of verzorgen.

Brandveiligheid:

Over brandveiligheid bestaat heel wat gemeentelijke en landelijke regelgeving. Om die normen, richtlijnen, regels en wetten allemaal bij te houden, te begrijpen en ook nog op de juiste manier toe te passen, is een goed advies vaak zeer gewenst. Onze afdeling consultancy & advies kan uw bedrijf of instelling adviseren op het gebied van brandveiligheid bij verbouw of nieuwbouwprojecten. Van bouwplantoetsing tot en met de gebruiksvergunning.