Brandwachten van Forty4 Safety

De brandwachten van Forty4 zijn dagelijks te vinden op verschillende projecten en uitrukdiensten bij (bedrijfs)brandweerkorpsen door het hele land. De brandwachten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week zowel preventief als repressief inzetbaar. Wij beschikken over een landelijk dekkend personeelsbestand.

Brandwachten inzetten:

Op last van de brandweer of verzekeringsmaatschappij, of bij storing of onderhoud van brandmeldcentrales en/of sprinklerinstallaties, kan het voorkomen dat u tijdelijk brandwachten moet inzetten. Denk hierbij aan objecten als scholen, theaters, winkelcentra, kantoorpanden of in de gezondheidszorg.

Industriële brand / veiligheidswacht met VCA:

Ook kunt u een brandwacht inzetten om toezicht te houden op (brand)gevaarlijke werkzaamheden zoals lassen of slijpen en dakdekkerswerkzaamheden. De brandwachten zijn in het bezit van het VCA diploma en uitgerust met eigen persoonlijke bescherming middelen. Ook ook leveren wij veiligheidswachten, mangatwachten en DLP’ers.

Detachering bij (bedrijfs)brandweerkorps:

Er kunnen altijd momenten zijn dat u een tekort heeft aan vakkundig brandweer personeel. Dan is het goed om te weten dat u een beroep kunt doen op onze manschappen en bevelvoerders. Onze medewerkers zijn actief in de uitrukdienst bij verschillende brandweerkorpsen. Daardoor zijn zij geoefend, getraind en ervaren in het uitrukken voor brand of hulpverlening.

Inzet van een brandwacht:

  • Bij uitval en/of onderhoud aan brandmeldcentrales en/of sprinklerinstallaties.
  • Preventief in televisiestudio´s, theaters, beursgebouwen en tijdens evenementen.
  • Als (brand)veiligheidswacht op bouwplaatsen en industriële locaties (VCA gediplomeerd).

  • Toezicht op (brand)gevaarlijke werkzaamheden.

  • Op last van de verzekering en/of brandweer.
  • Detachering bij (bedrijfs)brandweerkorpsen.
Brandweer Brandwacht evenemement Forty4 Safety