Forty4 Security is een professionele en betrouwbare landelijk werkende beveiligingsorganisatie. De drijvende krachten achter Forty4 hebben jaren ervaring in de veiligheidsbranche en zijn nog dagelijks terug te vinden op de werkvloer. Persoonlijke aanpak met de menselijke maat hebben ons tot een gewaardeerde partner gemaakt bij veel locaties, bedrijven en evenementenorganisaties.

Kwaliteit, integriteit en professionaliteit van de dienstverlening is voor ons van groot belang. Daarom zijn wij en in het bezit het Keurmerk Evenementenbeveiliging. Ook zijn wij aangesloten bij de vereniging beveiligingsorganisaties Nederland.

Forty4 Security is erkend door het ministerie van Justitie onder vergunningnummer ND 3262 en voldoen aan alle regels volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus.

Forty4 voldoet aan het keurmerk evenementen beveiliging
Forty4 is aangesloten bij VBEnl
Forty4 is bij Justitie bekend onder nummer ND3262

Hondengeleiders

De hondengeleiders van Forty4 zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week flexibel inzetbaar voor verschillende doeleinden. De inzet van de hondengeleiders heeft vaak een enorm preventieve werking. Uiteraard voldoen de geleider(s) en de diensthond(en) aan alle eisen die vastgesteld zijn door het Ministerie van Justitie.

Objectbeveiliging

De beveiligingsmedewerkers voeren hun werkzaamheden uit door preventief aanwezig te zijn. De nadruk licht hierbij op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaande personen- en goederenverkeer. Dit kan eventueel worden gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken.

Zorgbeveiliging

Een beveiliger in een zorginstelling is voorbereid op de meest onverwachte situaties. Tegelijkertijd is hij of zij degene die gastvrijheid biedt en rust uitstraalt in een soms hectische omgeving.

Snel naar onze security diensten