Onze divisie Safety houd zich bezig met brandveiligheid, verkeersveiligheid en EHBO diensten. De personele diensten bestaan uit het leveren van brandwacht, verkeersregelaar en EHBO diensten. In samenwerking met onze partners verzorgen wij diverse veiligheidsopleidingen zoals VCA en BHV.

Brandwacht

De brandwachten van Forty4 zijn dagelijks te vinden op verschillende projecten, televisiestudio’s, evenementen en uitrukdiensten bij (bedrijfs)brandweerkorpsen door het hele land. Een brandwacht is 24 uur per dag, 7 dagen per week zowel preventief (voorkomen van brand en ongevallen) als repressief (incidentbestrijding) inzetbaar. De brandwacht is Rijksgediplomeerd, geoefend en ervaren in hulpverlening en brandbestrijding.

Verkeersregelaar

Een landelijk bevoegd verkeersregelaar van Forty4 Safety is flexibel en in heel Nederland inzetbaar. Wij bieden u “full service” verkeers-oplossingen. Waarbij wij in de voorbereidingen een verkeerstekening opstellen en indien nodig verkeersborden, afzettingen en omleidingen plaatsen. De aanwezigheid van een gecertificeerd verkeersregelaar vergroot de veiligheid rondom uw project of evenement.

EHBO

Forty4 bied professionele medische hulpverlening aan bij publieks-, bedrijfs- en sportevenementen. De EHBO medewerkers zijn duidelijk herkenbaar voor uw gasten en organisatie. Door de aanwezige kennis en ervaring, en het gebruik van medische apparatuur kunnen wij snel en adequaat optreden bij een calamiteit. Wij verzorgen alle benodigde materialen, en hebben de mogelijkheid om op locatie een complete medische post in te richten. Indien gewenst kunnen wij een ambulance stand-by zetten.

Snel naar onze safety diensten