De kerntaak van Persoonsbeveiliger is het beschermen van artiesten en VIP’s tegen gevaarlijke situaties of ongewenste toenadering door derden. Artiesten, politici en particulieren (VIP’s) laten zich steeds vaker bijstaan door een persoonsbeveiliger. De persoonsbeveiliger kan ook worden ingezet als chauffeur, voorverkenner of begeleider.

De persoonsbeveiliger verzorgt onopvallend de complete persoonlijke beveiliging en begeleiding voor artiesten en VIP’s (eventueel inclusief vervoer). Hiervoor kan de persoonsbeveiliger of begeleider bij verschillende gelegenheden op verschillende locaties worden ingeschakeld zoals bij evenementen, concerten, congressen, tentoonstellingen, beurzen etc. Het kan ook preventief werken als de beveiliging zichtbaar aanwezig is.

Onze persoonsbeveiligers zijn zorgvuldig geselecteerd en gespecialiseerd in het beveiligen van Artiesten en VIP’s. Wij kunnen eenmalig of voor langere periode beveiligen of begeleiden. Dit kan zowel in burgerkleding als in kostuum.

De invulling van persoonsbeveiliging gebeurd altijd in nauw overleg met de betrokkenen of het management. Wij maken graag een afspraak om u het beste advies te geven.