Onze divisie events is gespecialiseerd in het leveren van personele diensten voor de evenementenbranche. U moet hierbij niet alleen denken aan het inzetten van beveiliging, verkeersregelaar, brandwacht of EHBO diensten. Onze medewerkers kunnen u helpen met het organiseren van uw evenement. Wij leveren (tijdelijke) productie ondersteuning. Hospitality medewerkers voor bijvoorbeeld garderobe activiteiten, toegangscontrole of kassabezetting.

Ook beschikken wij over een groot en professioneel team van enthousiaste medewerkers, extra handjes tijdens de bouw en/of breek voor bijvoorbeeld het zetten van hekken, laden/ lossen van vrachtwagens en assisteren waar dat nodig is.

Op de grotere evenementen kunt u gebruik maken van onze Camera & Communicatie Unit (CCU)

Evenementbeveiliging

Als opdrachtgever hecht u veel waarde aan de betrokkenheid van de beveiligingsorganisatie bij uw evenement, in zowel de voorbereiding als in de uitvoering. Onze evenementbeveiligers zijn professioneel, betrouwbaar en gastvrij. Wij zorgen voor een ordelijk verloop van uw evenement. Forty4 Security is in het bezit van het keurmerk evenementenbeveiliging en beschikt over ruime ervaring met de meest uiteenlopende evenementen op veel verschillende locaties in heel Nederland.

Productieondersteuning

Een geslaagd evenement organiseren vergt veel aandacht voor uiteenlopende zaken. Er zijn veel verschillende leveranciers waarbij zaken goed op elkaar moeten worden afgestemd. Zoals podium- en standbouw, licht, geluid, video en stroomtechniek. Een goede coördinatie tussen deze verschillende disciplines is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen.

Hospitality

Tijdens uw evenement zijn de hospitality medewerkers van Forty4 het visitekaartje voor uw organisatie. Onze medewerkers kunnen worden ingezet om uw gasten te ontvangen, te informeren en te begeleiden. Zij zorgen ervoor dat uw gasten altijd zo goed mogelijk worden geholpen. Uiteraard is het mogelijk om onze medewerkers in uw bedrijfskleding te laten werken.

Cameratoezicht

Op de grotere evenementen kunt u gebruik maken van onze Camera & Communicatie Unit (CCU). De unit en is overal in Nederland inzetbaar en beschikt over meerdere portofoonnetwerken en CCTV (een gesloten camerasysteem). De camerabeelden worden in de unit live uitgekeken waardoor de beveiliging nog sneller kan anticiperen. Vanuit de unit worden alle beveiligers, verkeersregelaars, brandwachten en de medische dienst aangestuurd. De CCU heeft ook contact met de organisatie.

Snel naar onze event diensten