Door onze jarenlange ervaring met de begeleiding van (inter) nationale artiesten vanuit bijvoorbeeld platenmaatschappijen en boekingskantoren, alsook de diensten die we rechtstreeks leveren aan artiesten en VIPS zijn wij zeer goed op de hoogte van de werkwijze, wensen en belangen die daarbij van toepassing zijn.

Ook in medialand hebben we zeer goede contacten bij alle omroepen en andere mediabedrijven. En weten we wat er allemaal komt kijken bij promotionele activiteiten zoals TV opnamen, Radio/Persinterviews en overige media gerelateerde zaken.
Rekening houdend met de vaak grote belangen die daarbij spelen zorgen wij ervoor dat de artiest / VIP veilig en op tijd op de locatie aanwezig is om deze activiteiten optimaal te kunnen uitvoeren.

De vele concert en evenement locaties in Nederland zijn voor ons eveneens bekend terrein, door het verzorgen van tourmanagement en beveiliging voor diverse artiesten weten we niet alleen waar we moeten zijn maar ook wat de specifieke kenmerken per locatie zijn.
Zodoende kunnen we de artiest op een snelle en veilige manier naar zijn of haar optreden brengen.

In tegenstelling tot andere aanbieders heeft Forty4 alle disciplines in eigen huis. Naast ervaren chauffeurs/begeleiders en beveiligers beschikt Forty4 bijvoorbeeld ook over medisch personeel die kunnen worden ingezet waardoor de veiligheid tijdens de begeleiding van artiesten en VIPS in alle opzichten gewaarborgd is.

Artiestenbegeleiding

Het begeleiden van artiesten op evenementen is een taak die vraagt om een sterk organisatorisch vermogen gecombineerd met kennis van zaken omtrent techniek en alle mogelijke wensen en voorwaarden die door een artiest of management kunnen worden gesteld en zodoende een optreden naar ieders tevredenheid te laten verlopen.

Chauffeursdiensten

Forty4 verzorgd het vervoer en de begeleiding van Artiesten en VIPS naar iedere gewenste lokatie, voor activiteiten zoals optredens, promotie werkzaamheden bij TV of Radio, signeersessies maar ook voor alle overige bezoeken en activiteiten. Ook voor het vervoer van VIP gasten naar een evenement zorgen wij voor comfortabel en veilig vervoer.

Persoonsbeveiliging

Voor het beveiligen van Artiesten en VIPS tijdens alle mogelijke activiteiten levert Forty4 ook persoonsbeveiligers. Wij maken vooraf een risico inventarisatie en bepalen aan de hand daarvan samen met de opdrachtgever welke maatregelen er moeten worden genomen om de activiteit veilig te laten verlopen. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met de privacy van de betrokken personen.

Snel naar onze Artist & Vip diensten